Translate

dilluns, 1 d’abril del 2013

RECICLANT - REUSANT - RECREANT


Ja fa dies que volia llistar aquest objecte reciclat a partir d'uns guants de rentar plats. Si vosaltres sou dels que encara renteu els plats a mà i teniu un munt de guants foradats i gairebe nous i no en sabeu que fer, doncs aquí deixo una idea per donar un nou us als vostres guants. Si també us agrada cosir i sou uns manetes podeu fer aquest ingeniós moneder parcialment impermeable fets amb una mà d'un guant i una cremallera antiga que em van regalar en una merceria.
* Fer aquest moneder és molt fácil, per els que teniu la costum de cosir, heu de retallar dos formes quadrilaters del baix d'uns guants, de la part més ample si voleu aprofitar la major superficie. O de la mida que us sembli.
* Jo vaig retallar les vores que estaven enrotllats en un tubet per fer un agafador.
* Tallar dos quadrats petits per tapar els extrems de la cremallera i que quedi més polit.
* Cosiu les dos peces quadrilaters grans a la cremallera, perque quedi més polit he hagut de fer una costura a mà per aplanar els marges i cosiu els dos quadrats petits en els extrems de la cremallera perque quedi maco. La goma dels quants es pot cosir a màquina però no va gaire bé. Hi ha algún tros que he hagut de cosir a ma.
* Encareu les parts del dret juntes i cosiu del revés. Abans fixeu el cordo en uns dels costats. No oblideu deixar la cremallera mig oberta per poder girar després. Retalleu en diagonal els extrems inferiors per no fer bulto.
* Gireu la bosa i taxin! La podeu fer servir per moltes coses, ah!! i és impermeable! ep!, no del tot perque per les costures hi passa l'aigua, es clar.
La costura que es veu a la foto de dalt esta feta a mà, per exemple; no la vaig poder fer amb la meva màquina.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada