Translate

dimarts, 9 d’abril de 2013

VESTIT ALTA COSTURAJa torna a sortir aquest preciós vestit d'estiu. Ara és el temps ideal per a portar. Esta confeccionat amb una fina batista de cotó, amb la mateixa roba esta feta el forro de la faldilla i amb acabat escalopat.
Porta un elabortat treball de brodat en el pit, amb punt diamant i un pilot de flors al minut. Per resaltar el perfil del coll hi ha una cinta de frivolité, que és com una punta de coixi però feta amb una técnica sense coixi, sinó que esta feta amb un estri com una llançadora petita.
Un vestit únic, pensat per una ocasió única.

Reappears this lovely summer dress. Now is the perfect time to dress it. It's made ​​of a lightweight cotton batiste fabric and the skirt is lined with the same fabric as the dress. It has an elaborate embroidery on the chest, with diamond stitching and a bunch of bullion flowers. To highlight the profile of the neck has a lace tatting, which is like a lace made ​​with a technique but no whit pillow, but is made with a small tool like a shuttle. A unique dress, designed for a unique occasion.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada